• Fietsen

 • Door de unieke ligging in het maasplassengebied, omgeven door de cultuurhistorische maasdorpjes zoals Stevensweert, Wessem, Thorn, Maaseik, Kessenich en Kinrooi is de Sangershoeve de ideale uitvalsbasis om te fietsen in Limburg, met de vele prachtige fietsroutes door Midden-Limburg, België en Duitsland.

  Geniet van de natuur en cultuur. Verken de Limburgse Maasvallei: Fietsparadijs bij uitstek. Hier zijn de fietsroutes vlak. De routes zijn verbonden via een systeem van knooppunten en leiden door de vele pittoreske maasdorpjes met gezellige terrasjes. Vergeet onderweg vooral niet te proeven van de diverse streekproducten. De veerpontjes verbinden de oevers van de Maas met elkaar.

 • Onderweg kunt u ook een bezoekje brengen aan een van de vele natuurgebieden, kruidentuinen, musea, havens, wijndomeinen, markten en molens.

  Als gast ontvangt u bij aankomst een uitgebreide knoopuntenkaart met diverse fietsroutes gratis. Ook krijgt u van ons uitgebreide informatie over de mooiste plekjes in de omgeving.
  Uiteraard beschikt de Sangershoeve over een (gratis) luxe overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor fietsen met trapondersteuning. Deze wordt 's nachts afgesloten.

 • Fiets- en E-bike verhuur

  Vanaf 2015 is het mogelijk om bij onze fietsverhuur ook electrische fietsen (E-Bikes) te huren. Voor € 22,50 per dag kunt u de omgeving verkennen op een Rih Omega. Deze fietsen kunnen een afstand van ruim 80 kilometer overbruggen.

 • Veerpontje

  Waar vroeger kasteel Walborgh lag, kunt u nu te voet of met de fiets naar het Belgische Ophoven met een klein veerpontje (van mei tot en met september). 
  Het veerpontje is opgenomen in diverse fietsroutes.